EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Leonie oude Hengel en ik woon met mijn man en 2 mooie dochters in Ootmarsum. In 2005 ben ik afgestudeerd als Psychomotorisch therapeut aan de hogeschool Windesheim. Na mijn studie kon ik gelijk aan het werk op de Paaz in Almelo. Na enkele jaren volwassen psychiatrie ben ik overgestapt naar de kinder,- en jeugdzorg. Ik ben hier begonnen bij de Twentse zorgcentra en via Dimence ben ik in het speciale onderwijs beland. Hier heb ik veel kinderen kunnen begeleiden met gedrags,- of ontwikkelingsproblematiek. Naast deze baan ben ik als zelfstandig therapeut begonnen en help ik met mijn fijne beroep nu vooral kinderen en ouders maar begeleid en ondersteun ik ook scholen met diverse hulpvragen.

 

Wat me aantrekt in mijn vak is de laagdrempeligheid en kracht. Ik vind het bijzonder om te ontdekken wat een kind mij te vertellen heeft. Samen proberen we zijn of haar kwaliteiten en krachten te ontdekken en uit te vergroten. Samen komen we letterlijk en figuurlijk weer in beweging.

 

Doordat de maatschappij blijft veranderen en versnellen vind ik het belangrijk om mezelf ook te blijven ontwikkelen en bij te scholen in de problematiek van deze tijd. 

Hieronder een overzicht van de mooie opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd.